Trustpilot

Her bruges cookies ...

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også mig info om, hvordan du bruger min hjemmeside, så jeg kan forbedre den både for dig og for mig. Læs mere herunder eller "kryds mig væk", hvis du accepterer.

Cookie- og privatlivspolitik

Persondata (Cookie- og privatlivspolitik)

Introduktion

Når du besøger Webshop Lindstrøm indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre sidens indhold og til at øge værdien af de annoncer, der måtte vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Webshop Lindstrøm anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, bl.a.: Google Analytics, Google Adwords og Facebook Pixel.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Webshop Lindstrøm, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, registrerer dig som bruger samt øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af Webshop Lindstrøm, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der bl.a. er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg sælger ikke din personoplysninger eller på anden måde deler dem med tredjeparter.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: webshop@lindstrom.dk . Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Den dataansvarlige

WEBSHOP LINDSTRØM
v/ Brian Lindstrøm
Hyndingvej 9
6372 Bylderup-Bov
Mobil nr.: (0045) 41971870
E-mail: webshop@lindstrom.dk