Trustpilot

Her bruges cookies ...

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også mig info om, hvordan du bruger min hjemmeside, så jeg kan forbedre den både for dig og for mig. Læs mere herunder eller "kryds mig væk", hvis du accepterer.

Cookie- og privatlivspolitik

Vilkår

Betaling

Varer kan kun købes online af privatpersoner, og du skal være fyldt 18 år for at kunne købe varer på Webshop Lindstrøm. Der modtages betaling med Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når de bestilte varer afsendes. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms og evt. afgifter.


Webshop Lindstrøm bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


For at foretage et køb på lindstrom.dk skal du igennem følgende trin.

  1. Find de varer du ønsker, læg dem i indkøbskurven og gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses- og betalingsmetode.
  4. Godkend mine forretningsbetingelser.
  5. Tjek at alle oplydninger er korrekte og godkend købet.                                                                                                                                   

Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail, når ordren er blevet accepteret og afsendt. Ændringer i eller annullering af ordren er herefter ikke længere     mulig. Kvitteringen for ordren, som modtages umiddelbart efter indsendelse af ordren, udgør ikke en ordrebekræftelse.


Levering

Webshop Lindstrøm afsender ordrer på alle hverdage 1-2 dage efter indgået ordre. Varer leveres så længe lager haves. Der leveres ikke til udlandet. 

Ordrer sendes med PostNord til pakkeshop for 39,- kr. eller på hjemmeadresse for 49.- kr. (fri fragt ved ordrer over 299 kr.). Der kan også vælges hjemmelevering for 19,- kr. af Webshop Lindstrøm i byerne Aabenraa 6200, Rødekro 6320, Hellevad 6230 (fri fragt ved ordrer over 199 kr.). Levering er på adressen på aftalt tidspunkt, hvor kunden er hjemme. Levering til Let-Køb i Ravsted 6372 er gratis.

Så snart din ordre er på vej med Post Nord, vil du modtage en bekræftelse pr. e-mail, som informerer dig om din forsendelse samt forsendelsesnummeret. Du vil derefter kunne holde øje med din pakke, lige indtil den når frem til dig. Har du valgt Webshop Lindstrøm til levering, modtager du en bekræftelse pr e-mail og der aftales et tidspunkt, hvor varerne kan leveres.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl og mangler i produktet. Du kan enten få varen ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles på webshop@lindstrom.dk hurtigst muligt efter varens modtagelse. Er reklamationen berettiget, refunderer jeg naturligevis også evt. fragtomkostninger. Har Webshop Lindstrøm leveret varen, hentes den også gratis på et aftalt tidspunkt.

Reklamationen gælder ikke almindelig slid eller skader p.g.a. forkert brug af produktet.

Ved returnering

Henvendelse rettes til og reklamationer sendes til:

WEBSHOP LINDSTRØM
HYNDINGVEJ 9
6372 BYLDERUP-BOV
webshop@lindstrom.dk
(0045) 41971870

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i Webshop Lindstrøm.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde, hvis du har brugt Post Nord. Har Webshop Lindstrøm leveret, hentes den gratis på et aftalt tidspunkt.

Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 efter købet. Derefter skal varen senest 14 dage efter returneres eller afhentes af Webshop Lindstrøm.

Meddelelsen kan gives pr. e-mail på webshop@lindstrom.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan benytte vores standard fortrydelsesformular (som du modtager) og sende den via e-mail eller sende den retur sammen med varen. Du finder den også her: FORTRYDELSESFORMULAR.

Varens stand, når du sender den retur

Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover det, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
   For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i Webshop Lindstrøm, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk


Persondata (Cookie- og privatlivspolitik)

Introduktion

Når du besøger Webshop Lindstrøm indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre sidens indhold og til at øge værdien af de annoncer, der måtte vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Webshop Lindstrøm anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, bl.a.: Google Analytics, Google Adwords og Facebook Pixel.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Webshop Lindstrøm, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, registrerer dig som bruger samt øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af Webshop Lindstrøm, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der bl.a. er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg sælger ikke din personoplysninger eller på anden måde deler dem med tredjeparter.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: webshop@lindstrom.dk . Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Den dataansvarlige

WEBSHOP LINDSTRØM
v/ Brian Lindstrøm
Hyndingvej 9
6372 Bylderup-Bov
Mobil nr.: (0045) 41971870
E-mail: webshop@lindstrom.dk